Aloie vera naturist

Legenda Margaretei

Legenda spune ca Margareta era o printesa deosebit de frumoasa, care fusese promisa la nastere Imparatului Florilor. La vârsta de 16 ani, Margareta se indragosteste insa de un print nespus de frumos si viteaz. Cei doi se iubesc si planuiesc sa fuga impreuna pentru a se putea casatori si pentru a scapa de promisiunea facuta Imparatului Florilor. Acesta din urma afla insa despre intentiile indragostitilor si il provoaca pe print la duel. Cei doi se bat in sabii si palose trei zile si trei nopti si in final printul este ucis. Speriata si indurerata, Margareta fuge in munti, iar Imparatul Florilor merge pe urmele ei. Dându-si seama ca nu are scapare, Margareta se roaga, plângând, sa moara mai bine decât sa fie a Imparatului Florilor. Ruga ii este ascultata si Margareta moare, iar lacrimile ei sunt transformate intr-un sirag de perle.
Indurerat si dându-si seama de greseala facuta, Imparatul Florilor o transforma pe Margareta intr-o floare alba, pentru ca aceasta sa poata trai vesnic.
Margareta inseamna soarta, este un simbol al puterii destinului si al puterii dragostei. Potrivit site-ului ele.ro, barbatul care daruieste cadou unei femei o margareta are sentimente nobile fata de aceasta si intentii de casatorie. Femeia careia ii plac margaretele este simpla, fragila si crede in dragoste si in puterea acesteia.
Margareta este un nume care sugereaza idealism si simplitate. O persoana cu numele Margareta va crede in dragoste si in destin si va considera ca dragostea inseamna daruire completa, fara a cere nimic in schimb.

 
 
 
Director Web
Votati-ne in directorul ClickLink
eXTReMe Tracker