Aloie vera naturist

Legenda calului fermecat

Intr-o noapte furtunoasa o batrana a venit la castelul printului pentru ai cere adapost. Acesta cum a vazut-o a impins-o inapoi si i-a spus:
'Cum indraznesti sa treci pragul printului? Munceste pentru a avea adapost aici.'
Atunci batrana s-a transfomat intr-o printesa si i-a spus: 'Pentru ca nu ai mila de oameni si nu ai nici un pic de suflet te
vei transforma intr-un cal, iar vraja se poate rupe doar daca o fata iti va darui 'ceva' din inima.
Au trecut ani si ani si printul era nefericit. si parea rau de nedreptatea pe care o facuse. in toti acesti ani printese au venit sa-i aduca daruri crezand ca vraja se va rupe si vor mosteni bani. Dar fara nici un rezultat.
Intr-o buna zi o pastorita pe nume Giralda, care era indragostita de print culese o cala pe care o pregatise cu grija. Pe spatele hartiei in care era impachetata cu grija pura si stralucitoarea cala, era scris cu rosu 'martisor'.
Cand s-a infatisat in fata printului el si-a spus in gind: 'De unde cunosc ochii acestia limpezi si atat de sinceri?'
Fata i-a dat cadoul spunndu-i: ' Acesta este un simbol al iubirii care o am fata de tine, printe!'. Cand printul a atins martisorul si-a recapatat infatisarea.
Si au facut nunta mare si cu multa veselie. Printul a hotarat ca in fiecare an de 1 Martie sa-si aminteasca de aceasta intamplare si baietii sa le daruiasca fetelor martisoare in semn de recunostinta si iubire.

 
 
 
Director Web
Votati-ne in directorul ClickLink
eXTReMe Tracker